NOTICIES MAIG 2013

Ahir, de matinada, al voltant de les 7,00h. arribava al bar on cada matí faig el primer cafè del día, i aprofito per llegir una mica de noticies. En arribar a les pàgines de les esqueles, el dia es va trencar en llegir la trista noticia de la mort d'en Rafael... Els records de el seu tracte i la seva amabilitat demostrada tems enrera quan jo era el responsable de la edició del "Boletin de la Agrupación de Miniaturistas Militares de España" i uns quans any desprès com a membre de la Colla d'Amics Col·leccionistes de Soldats de Joguina en que en una visita a Madrid, per fí ens varem coneixer personalment i es và publicar la trobada en un dels nostres quaderns "FIGURAMAS" (la visita al mes de novembre del 2008 es publica el març de 2009 al quadern nº. 13 sota el encapçalament "Visita a Collectzona, El Infante y paseo por El Rastro"). Tot aixó, sense contar les converses per telèfon mantingudes en torn a les miniatures militars i les reproduccions de les de REAMSA.
Madrid perd un gran referent. Tot una autoritat en la nostra afició. Et recordarem sempre com a "Rafael del Infante".


NOVES FIGURES REPARADES AL TALLER DE GIM I NOUS SOBRES SORPRESA

A “vell i nou” continuem amb la nostra tasca reparadora de figures. En el petit taller d’en “gim” es realitzen apassionants recuperacions de figures trencades amb reconegut èxit. Són ja, un nodrit grup que ens porta les seves peces perquè recuperin el seu antic estat o es derivin en altres de caràcter gairebé “original i únic”. Totes aquestes figures que veieu han estat reparades bé per encàrrec, bé procedents del nostre dipòsit de figures defectuoses, aconseguint algunes d'elles un reconeixement per part dels nostres clients que agraïm enormement.  
I ja en l'apartat de sobres sorpreses com haureu observat, noves creacions s'han anat afegint a la sèrie NOVA GENERACIÓ i a altres reedicions que oferim en aquests blogs.
En preparació títols suggeridors: “El planeta dels simis”, “Marco Polo”, “Bonança”.
I ja a la vostra disposició els de “La gran ventura de l'espai”, el llegendari món del ciclisme (La Vuelta a Espanya, el Tour de França, el Giro d'Itàlia i la Volta a Catalunya).

Recordar-vos també que a la botiga podreu trobar figures de totes classes, catàlegs, quaderns FIGURAMAS, de l’A.M.M.E, revistes Warhamer i de modelisme… etc …

I ja finalment, recordar-vos a tots els interessats que per a qualsevol consulta o comanda, és necessari vostra identificació o millor, la vostra presentació: nom i adreça completa, telèfon, codi postal, etc … Fins ara s'han contestat algunes consultes sense aquest requisit però, a partir d'ara és d'obligat compliment ja que ens han fet perdre el temps en bastants ocasions i els veritables perjudicats són els nostres clients.


Bé, que la serietat ens sigui generosa i ens apliquem com a bons professionals que bona falta ens fa a tots.
- - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - 
 NOVES FIGURES EN RESINA DE BRAESP DECORADES EN EL PETIT TALLER DE GIM !!!
NO TE LES PERDIS !!!
QUEDEN MOLT POQUES !!!
EN BREU LES PODREu COMPRAR AL BLOGG figuramas2 o en la nostra tenda de Barcelona, vell i nou.
HI HA SIS MODELS DIFERENTS A 25,00€ CADA FIGURA


No hay comentarios:

Publicar un comentario


colla d'amics col·leccionistes de soldats de joguina